Helgen i bilder

En bild säger många gånger mer än en massa ord. I detta fall vet jag inte om vi når upp till tusen, men vi besparar både er och min tid framför datorn.



Vi inledde helgen med att efter dagis titta förbi fasters jobb, där farfar bjöd på en kopp och Melker förundrades över isens magi samt kaffets smarriga bakverk.

 

En promenad fick följa upp lördagens tidiga frukost. De två timmar som det tar att gå runt Brunnsviken lämnade planeringen inte utrymme för. Istället fick det bli en snävare variant som tog oss förbi mormor och morfars nya adress. Lunch spisades tillsammans med ett härligt par göteborgare med tillskott samt en norrlänning på hotell Skeppsholmen.

 

Nyfikenheten och Melkers längtan efter moster Anna fick familjens tyska diligens att styra mot Täby och inspektion av det nya huset. Resultatet är strålande precis som helgens väder.

 

Idag lyckades vi klämma in turen kring viken/sjön och möte på upploppet vid Haga forum de första själarna som ämnade spendera dagen på en filt i parken. Vi ämnade göra precis det samma så efter tidig lunch packades picknickkorgen för ett par timmar i Humlegården.

 

Efter middag på balkongen, lite vattning av den sammes blommor och lite Bolibompa har bloggens huvudperson gjort sorti.




Kommentarer
Postat av: ulle

melkis du är så SÖT och har blivit så stor. ha så kul på dagis älskade hjärtat, puss

2011-05-12 @ 10:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0