Kvällens

Ärtorna som badet i en av Bernadottes underverk sedan igår blev en smaklig spis till kvällen. Ärtorna kunde dock ha fått kokat ett tag till och den rökta bogen borde varit fläsklägg, men ingefäran gav god smak vilket svärmor konstaterade mer än en gång.

Melkers mormor och morfar trillade förbi efter en spontaninbjudan. Det var nog inte ärterna med de efterföljande plättarna som lockade utan prinsen. Och då Inte prinsen med skålen utan Melker, som spelade ut fullt register och charmade oss alla med prat, gester och diverse upptåg.

Vickan och Danne kikade in under plättarna som givetvis serverades med grädde och diverse sylt. Bland annat Salmbärssylt som numera finns med på svärfars femitopp-lista.

Efter ett kvällsdopp och en sakta avtagande puls blev det välling för Melker och därefter marsch i säng. För egen del blir det nu soffan tillsammans med frun och det sista av kaffet.

Noterat/Reflekterat
-       Lite blåbärsris bland tulpanerna gör skillnaden mellan en bukett haffad i panik på ICA nere på hörnan och en bukett inhandlad med omtanke. Tack Eva och Björn för riset.


Kommentarer
Postat av: Emma

Kul att du bloggar lillebror, kram syster

2011-01-21 @ 08:52:59
URL: http://missdigi.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad roligt! Ser fram emot att läsa om era upptåg och titta på fina bilder av finaste Melker.

2011-01-21 @ 09:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0