Kung Clason

Det inte för inte man blir avundsjuk på dem som får bygga sitt egna hus och utforma det precis som man vill. Att dessutom få bo på dryga 200 kvm smäller lite högre än våra 72. Hus och trädgård är givet för framtiden, men inte just nu.

Resan från Täby gick via Bromma och Bromma Blocks. Trevligt för att vara ett stort köpcentra utanför stan och förhållandevis lugnt. Två semlor blev allt som inhandlades vilka vi glatt smällde i oss när vi kom hem. En sen eftermiddagsfika och dålig fantasi försåg oss med varma mackor framför tvn. Ananas, banan, skinka ost och curry ger en skön påminnelse om barndomen när pappa Clason den äldre skulle fixa en snabb middag och innan Vattholma hade försätts med en lokal pizzeria.

Melker har ätit stökigt även idag, men är pigg och glad ändå. Uppskattar särskilt sin mors morgonrock som förstärker hans titel som kung på Sveavägen.



Kvällen avslutas med ett bad, vilket bara blir mer och mer populärt. Melker kan inte hejda sig och kliver ner i baljan medan den fortfarande fylls på. Den röda Scania bussen som är avsedd för sandlådan agerar rysk ubåt och ankan Anki spaningsbåt. Klockan hinner knappt slå halv åtta innan grisen knoppar in för natten. Låt oss hoppas att han sover bättre än inatt då han vaknade redan vid fyra för att sedan aldrig riktigt komma till ro.

Noterat/Reflekterat
- Handboll må inte vara en världssport, men klart underhållande att titta på. Visst saknar man Slangen och grabbarna, men så länge Staffan fortsätter att slänga med håret och Doder, Du Rietz och Carlén levererar är det bra arvtagare.

- Det var bättre förr. Solsidan alltså.

- Tar tillbaka föregående notering då jag fnissat högt vid ett par tillfällen under kvällen avsnitt.

- Hur mycket pengar kan Foppa få för en tv-reklam? Jag hoppas att det är en ansenlig summa i förhållande till hans tidigare förmögenhet, då jag annars inte kan förstå hur man kan sälja ut sig på det viset.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0