Blodpudding

Jag gjorde ett nytt försök med blodpudding idag, men istället för att skära det i skivor, mosade jag den och blandade det med mjölk. Det behövs ingen livlig fantasi för att föreställa sig vad det såg ut som, men med tanke hur övrig barnmat ser ut borde det inte vara detta som var problemet. Det blev nämligen ett blankt nej från Melker. Puddingen hamnade dock inte på golvet idag innan sopen utan gick till sopen utan att passera gå. Klassisk barnmat på burk blev lösningen för lunchen och det irriterar lite att denna mat uppskattas bättre än den mat vi äter. Trägen vinner heter det väl, så vi tar nya tag imorgon.


Hade en skön promenad längs Brunsviken efter lunchen. I lurarna babblade Filip och Fredrik på i ett hiskeligt tempo och fick mig vid upprepade tillfällen att skratta hjärtligt. Mammorna med barnvagn som mötte mig tyckte nog att mitt flin var något överdrivet en promenad. Det som att de har hittat tillbaka till rätt element genom sin podcast serie från staterna. Längesedan jag tyckte att de levererade något riktigt bra, vilket det i och med detta helt klart har gjort. Förberedd er på två rappa käftar som pratar mest oväsentligheter men på ett väldigt underhållare vis. Ni hittar dem via iTunes.

Snart larmar ugnen för att meddelar att kvällens middag är redo. Blir med största sannolikhet en tidig kväll även ikväll, då Melker har tenderat att vilja kliva upp lite tidigare de senaste mornarna.

Noterat/Reflekterat
- Vad hände med Hipp Hipp? Var det bättre förr eller funkar inte den typ av humor längre. Såg ett halvt avsnitt för någon dag sedan utan att lyfta på mungiporna en gång. Kanske har skåneblodet runnit ur mig.

- Skulle aldrig visat nya Ferrari FF för frun. Reaktion "den vill jag ha" är tuff att leva upp till.

- Diskuterade nästa JAS-projekt med den gamle stridspiloten Toll igår. Känns som att Kineserna tar ett annat grepp gällande utvecklingen av nytt stridsflygplan. något för Sverige att kopiera månne?


Kommentarer
Postat av: Jeanna

Med risk för att samla på mig alldeles för många vuxenpoäng: skär blodpuddingen i tärningar & stek tillsammans med äppeltärningar och baconbitar. Blir som en pytt, kanske ser roligare ut, lättare plocka med fingrarna osv. Herreguuuud, vilken tant jag blivit som ger dig recept-tips. Förlåt mig...:-)

2011-01-25 @ 09:47:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0