AW

Emma trillar hem lite senare än vanligt och löser av från monstret. Melker har varit otroligt klängig under kvällen och vägrat äta allt annat än russin. Det är helt klart störande att ha någon framför en som inte vill smaka på det som bjuds och när han väl gör så, tuggar han ett tag för att sedan föra ut allt igen genom ett klassiskt blä. Hela tiden gestikulerar han och pekar runt omkring sig, da, da, da, varpå hans far plockar undan allt annat som kan distrahera i förhoppning om att fokus ska läggas på det som serveras för stunden. Hade jag bara kunnat bli arg på honom hade allt förmodligen känts mycket lättare, men nu slutar det hela med att Melker vinner striden i bar överkropp sitter han i sin stol och klappar sig själv på bröstet samtidigt som han idisslar russin.

Vällingen går trots allt alltid ner och när uret slagit någon kvart över åtta kan äntligen den panerade rödspättan få ta sig sin sista simtur i pannan. Hemmagjord remoulad och ett potatismos som Bantar-Björn ska hålla sig borta från kompletterar firren och gifter sig bra till chardonnayen som får avsluta veckan.

Noterat/Reflekterat
- Vad besviken man blir när ens förutfattade mening raseras. Synd att säga att Duffy gör sig lika bra i en intervju hos Skavlan som hon gör i mina högtalare.

- När ska Schulman komma fri från sin fars bortgång och inte tvingas älta detta i intervju efter intervju.

- En trasig nummerlappsmaskin på en av Stockholms sista Systembolag utan självplock skapar en härlig gemenskap en fredag eftermiddag då en solidarisk kö bildas i vilken artighetsfraser mellan för varandra okända människor utbyts.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0