Stars & stripes

Nu finns det ingen återvändo. Sovrummet är randigt efter att grabbarna igår skar bort tapetskarvarna. Pappa skar och Melker satt antingen på sängen och tittade på eller vältade sig runt bland de korvar som uppstod när tapethyveln for farm. Självklart var snickarbältet på. När Emma kom hem så åkte målarkläderna på och Melkers lister fick ett nytt lager färg. Vi får nog köra ett varv till då det går att skönja en färg skillnad mellan fönsterfoder och lister.

Annars flöt gårdagen på som tidigare dagar. En lugn förmiddag följdens upp med en tur på stan innan grabbarna gick hem för att planera middagen. Ännu en gång fick våra hårsvall jobba, då vi lyckades byta en näststan två år gammal bröllopsgåva utan kvitto. Det ha blivit lite av en sport att byta grejor, varför jag nu letar efter nästa utmaning.

Melker lärde sig igår att göra prutt ljud på någon annans mage. Vissa gånger blir det bara en blöt puss, men varannan gång pruttar det. Nöjet är delat mellan föräldrar och son, främst då man får ta del av lyckan i Melkers ögon när han kommer på hur han ska göra.

Spacklingen idag på morgonen var nästan lika spännande som gårdagens arbete. Allt gick bra så länge Melker höll sig på sängen, men när han kom ner på golvet och gjorde våg liknande mönster i spacklet, som flörtade med 70-talet, med fingrarna fick rummet delas av. Spacklet tog slut precis som Melkers tålamod och införskaffande av en ny laddning får bli del av dagen promenad. Annars väntar öppna förskolan efter lunch och hur det äventyret ter sig får ni läsa om framåt kvällen.

Noterat/Reflekterat
- Melker vill ha smöret på samma sidan av hönökakan som sin mor, det blir mer smör då. Vissa bitar hamnar på golvet som blöta korvar, dock utan smör, för det har Melker redan sugit i sig.

- Tidigare mötes jag ofta av glada blickar när jag gick på stan. Dessa blickar riktas nu mot killen i vagnen framför mig. Boosten för självförtroendet är densamma.

- Min pappaledighet har varken lyckats pricka in fotbolls-VM eller OS. Idag står dock tvn på i bakgrunden, då flickor i störtkruka och trikåer riktar laggens skidspetsar i lodrätriktning i en av Garmisch-Partenkirchen backar.

- Enligt dagens rapport ska hallonbladsteet ännu inte gett någon utdelning.

- Love is in the air. Cedhamre har äntligen fått trä ringen på sin sköna mö. Grabbarna gratulerar ännu en gång och värmländska sola ler över Stockholm.


Kommentarer
Postat av: Rikardhelen

Hello admin, nice site! Good content, Beautiful design, thanks! Greetings

2011-09-19 @ 10:22:23
URL: http://rikardhelen.blogmedics.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0