Nike

Först och främst vill Melker ursäkta gårdagens dåliga uppdatering på bloggen. Det fanns en ambition från min sida att skriva några rader på kvällen, men lagom till att middagen var avslutat vaknade Melker igen och ville därefter aldrig riktigt komma till ro. Likväl var han pigg när klockan slog sju varpå grabbarna klev upp. Efter lite gröt struttar han nu runt i nyfunnet pannband och snackar oavbrutet. Tonläget var ett annat i natt vilket förmodligen berodde på magknip eller att nya tänder är på väg.



Vi slussades mellan ett antal lunch restauranger under gårdagen innan vi hittade en som kunde bistå med plats, barnstol och mikro. Trevligt att möte helgen med en familjelunch, även om den var begränsad gällande längd. Efter lunch tog grabbarna en promenad runt Skeppsholmen och lyckades förlänga två presentkort på Mathias Dahlgren respektive Grand Hotell som gick ut för nästan ett år sedan. Möjligen var det våra lockar som åter hjälpte oss på traven, när vi snärjde hovmästarinnan och receptionisten att utöka korten ännu en tid. Bord bokat den 15:e, då alla hjärtans dag var stängt. Nu återstår bara att finna en barnvakt, då såväl Emma, jag som Mathias skulle uppskatta en middag på tumanhand.

Melker somnade på vägen hem och sov nog där av sig den sista av febern. innan mor hinner hem hinner vi städa av samt knåda ihop pastadegen till kvällens ravioli. Dammsugaren är lika spännande varje gång den åker fram. Ljudet, fläkten, sladden och handtaget slår allt annat som finns i leksagsväg i lägenheten. Att sitta på dammsugaren samtidigt som den varma luften strömmar genom håret och pappa besöker våningens alla hörn är i den lilla vännens värld high life.

- Ring så spelar vi bränner av Rocking in the free world med Neil Young på Leif Palmqvist begäran. Tack Leif.

- En halv flaska vin och ostbrickan från igår finns kvar, då kvällen inte flöt på enligt plan.

- Jingeln till Melodikrysset, Ju mer vi är tillsammans i kombination med första melodin Stockholm i mitt hjärta dämpar tröttheten och ger kraft för ännu en dag med Melker Clason.


Kommentarer
Postat av: Mommi

Hej familjen, Barnvakt finnes:) kram mommi o moffi

2011-02-05 @ 10:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0