Morgonpigg

Telefonslussen är öppen. Ni är välkomna att ringa in och tipsa hur vi får vår lille trumslagar att sova lite längre på morgonen. Kvart över fem är inte okej när kalendern visar rött och pappa är trött. Ett kort besök i vår säng och två blöjor senare sitter grabbarna i soffan och jag tackar SVT att Barnkanalens sändningstider tycks vara anpassade till just barn av Melkers kaliber. Efter lite gröt och bus med hjärtligt skratt somnar Melker, varpå han får byta plats med Emma i sängen. Det blir en härlig frukost för mig och min fru i lugn och ro där det finns rum för en andra kopp kaffe och tidningens samtliga delar.



En brunch på Moderna Musset hägrar. Vår tidiga frukost får detta att mer framstå som lunch, varför vi inte skäms för att bulla upp med allt det som kylskåpet har att erbjuda. Jag är ingen stor vän av TV4 och Tilde de Paula, men att få sätta sig i soffan med en kopp i handen och koppla av en sekund eller två känns ganska gött efter en tidig morgon.

Delicatos chokladboll är en invers av köttfärssås serverad på restaurang. Det är omöjligt att själv baka något som står i paritet med den köpte chokladbollen, medan den egna köttfärssåsen alltid slår den som beställs från menyn.

                                                                                                                        Den gode Edlund


Kommentarer
Postat av: moster U

haha fantastiskt bild! fantastiska melker!

2011-04-10 @ 14:36:41
Postat av: Mommi

Hej grabbarna C!!! Underbart att få vara delaktig i era äventyr. De tidiga mornarnahar han 'ärftl ' efter sin mor.....må så gott o njut av de sista veckorna på pappa ledigheten!!!! Prinsen är underbar!!! Morfar har köpt en jätte fin skrinda åt barnbarnen,. Det blir åka av till stranden i sommar:). Bamsekram från mommi

2011-04-11 @ 10:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0